ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η Magna Facility Services λειτουργεί με υψηλές προδιαγραφές οργάνωσης και εταιρικής διαχείρισης στηριζόμενη σε διεθνείς πιστοποιήσεις από αναγνωρισμένους οργανισμούς για το σύνολο των υπηρεσιών της. Η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί κατά τα διεθνή Πρότυπα Ποιότητας ISO 9001 : 2015 & Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2015, διασφαλίζοντας την υψηλή Ποιότητα στο σύνολο των παρεχόμενων Υπηρεσιών της αλλά και το σεβασμό προς το περιβάλλον με διαδικασίες και πολιτικές που εξασφαλίζουν μικρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Από το 2020 η Magna Facility Services πιστοποιήθηκε και με το πρότυπο COVID SHIELD από τη TUV AUSTRIA, ως επιβράβευση των προσπαθειών της για ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας αλλά και ασφαλών υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

Μέσω του δικτύου των συνδεδεμένων εταιρειών της και των συνεργατών της διαθέτει όλες τις προβλεπόμενες από τον Νόμο Άδειες για την διενέργεια Απεντομώσεων - Μυοκτονιών.

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο site. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ

Συμφωνώ ×