ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Η Magna Facility Services είναι εταιρία παροχής Υπηρεσιών Καθαρισμού Κτιρίων που ιδρύθηκε από στελέχη με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του καθαρισμού. Όραμα της Εταιρίας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών με σκοπό η λειτουργικότητα, η υγιεινή και η εμφάνιση των χώρων εργασίας να βοηθά και να αντανακλά την αποτελεσματικότητα της.

Η πολυετής εμπειρία των στελεχών της Magna Facility Services έχει σαν αποτέλεσμα όχι μόνο τη γρήγορη και ουσιαστική αναγνώριση των αναγκών και απαιτήσεων μιας εταιρίας αλλά και τη κάλυψη των προσδοκιών των ανθρώπων της. Παράλληλα, η τεχνογνωσία και η εξειδίκευσή τους εγγυώνται επιτυχή αποτελέσματα ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις.

Τα σημεία υπεροχής μας

Τα πλεονεκτήματα της Magna Facility Services έναντι του ανταγωνισμού, είναι και τα σημεία υπεροχής της Εταιρίας.

Συγκεκριμένα:

  • Η εμπειρία και εξειδίκευση που έχει αποκτηθεί από τα στελέχη της Εταιρίας.
  • Το εύρος και η πολυμορφία των μέχρι τώρα έργων μας, διασφαλίζει ότι οι παρεχόμενες υπηρεσίες θα είναι προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις αλλά και στις δυνατότητες της Εταιρίας σας.
  • Οι άνθρωποι μας, αποτελούν την περιουσία μας. Η συνεχής εκπαίδευση, η ανθρώπινη προσέγγιση, η τήρηση όλου του νομοθετικού πλαισίου και η προσήλωση μας σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας, καθιστά σίγουρο ότι οι εργαζόμενοι που θα ασχοληθούν με το καθαρισμό στο χώρο σας, θα σας αφήνουν όλο και περισσότερο ικανοποιημένους.
  • Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε δυσκολία και ιδιαιτερότητα με το πλέον αποτελεσματικό τρόπο.
  • Τα υλικά και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας, αδειοδοτημένα & πιστοποιημένα για τη δράση τους και τη φιλικότητα τους προς το περιβάλλον.


Εμπειρία

Η Magna Facility Services προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ένα μεγάλο φάσμα ιδιωτικών επιχειρήσεων και φορέων του Δημοσίου. Συνεχίζει να επεκτείνει την δραστηριότητα της σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Στρατιωτικές & Αθλητικές Εγκαταστάσεις, Νοσοκομεία, Εκπαιδευτήρια.


Εξοπλισμός

  • Η Magna Facility Services διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό, ικανό να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη. Πιο συγκεκριμένα στον τομέα των Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών Καθαρισμού, η εταιρεία διαθέτει :
  • Μηχανήματα πλύσης , ζεστού-κρύου νερού υψηλής πίεσης,
  • Μπαταριοκίνητες μηχανές πλύσης-στέγνωσης δαπέδων (επικαθημενες & βαδίζοντας χειριστού)
  • Ανυψωτικά μηχανήματα καθαρισμού υαλοπινάκων
  • Οχήματα μεταφοράς προσωπικού

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο site. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ

Συμφωνώ ×